LEDHEJSEPORT BILLIG

Lad Valport give sit bud på en billig ledhejseport - uanset om det er til privat eller erhverv.

Skal du bruge en billig ledhejseport, så kan vi hos Valport klare opgaven for dig og samtidig stille en ekstra sikkerhed i form af 10 års garanti på vores portplader. En ledhejseport har mange fordele i forhold til den klassiske vippeport. Først og fremmest er det let at få automatiseret porten, så du kan opnå en fuld porthøjde. Dernæst skaber en ledhejseport mere plads både i og uden for garagen.

En vippeport optager plads inde i garagen, men også ude foran. Dette slipper du for med en ledhejseport, da den består af en række individuelle elementer, som alle kan skubbes op under loftet i garagen.

Vi tilbyder både billig montering og service på din ledhejseport

Hos Valport tilbyder vi utrolig konkurrencedygtige timepriser på montering samt service af vores porte og reservedele.

Dermed kan du få en billig ledhejseport til dit hus, som passer til dine behov til funktionalitet såvel som design.

Vi har over 10 års erfaring i branchen, hvormed du er sikret en kvalificeret leverandør gennem hele processen – vi kan både montere, installere og stå for evt. service af din ledhejseport løbende.

Privat eller erhverv?

Vi har installeret og monteret utrolig mange ledhejseporte for både private og erhvervskunder gennem årene. Det er dermed intet problem for os at hjælpe dig med din nye port, hvad enten det er til garagen hjemme i privaten eller til større industri- eller landbrugsbygninger.

Vi yder 10 års garanti på porten i begge tilfælde og kan tilbyde en billig løsning til en fornuftig pris uanset dine behov.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

Ledhejseport billig
Ledhejseport billig

Få et gratis besøg af vores fagfolk med det samme

Som kunde hos Valport har du mulighed for at få en af vores eksperter ud på din adresse. Her tager vi en snak med dig om dine ønsker og forestillinger om din nye ledhejseport. Dernæst kan du tage et kig på nogle af vores portprøver, som vi tager med. Dermed kan du bedre få en fornemmelse af, hvad der passer bedst til dit hus.

Sidst men ikke mindst opmåler vi din garage, så vi kan give dig et skræddersyet bud på opgaven, og så du er sikret en billig ledhejseport, der passer perfekt ind i din garage. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 70 60 52 42, eller skriv til os på mail: info@valport.dk.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk

Vores kunder siger

Garageport
“Super service, hurtig svar samt opmåling porten kom endda før tid samt opsætning gik hurtigt og nemt så ser mega godt ud..” 

Nikolaj Jørgensen, September 2017

Vognport & dør
“En vellykket udført opgave fra start til slut. Hurtig opmåling af skræddersyet port og dør til garage/carport og præcis og vellykket udførelse af såvel tømrer som elektriker til tiden og prisen.”

Flemming Toft Andersen, August 2017

Ny garageport
“Meget flot arbejde. Sammenhæng mellem pris og kvalitete. Leveringstiden passede. Flotte fyre, god behandling. Hilsen Inge, Korsør”

Inge Nielsen, December 2016