NY GARAGEPORT

Hvis du er på udkig efter en ny garageport, tilbyder vi at komme på et gratis og uforpligtende kundebesøg.

Professionel rådgivning om din nye garageport

Hos Valport tilbyder vi dig et gratis kundebesøg samt opmåling af din garage, så vi i fællesskab kan finde en ny garageport som passer bedst til dine behov og ønsker. Når vi er på kundebesøg medbringer vi altid portprøver, så du kan danne dig et indtryk af, hvordan din nye garageport kan komme til at se ud. Der findes mange forskellige typer garageporte. Derfor er det vigtigt, at vi i samråd vælger den port som egner sig bedst til din garage. Vi hjælper også gerne med montering af din nye garageport til en god pris.

Overvejelser der skal gøres i forbindelse med ny garageport

Der er mange overvejelser, når du skal ud og vælge en ny garageport. Selve konstruktionen af din garage, kan have en indflydelse på, hvilken port du skal vælge. Det kan være alt fra hvilken bredde og højde garageporten skal have. Næsten alle vores garageporte fremstilles i dag på mål. Det betyder, at vi foretager en opmåling af din garage, så den passer til din garage, og et i design som passer til din bolig. Derudover skal du overveje om du ønsker en port med eller uden automatisk betjening, da næsten alle garageporte kan leveres med automatik.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

Ny garageport
Premium 50 cm. Ral 9004 m. træramme

Bestil gratis opmåling af garageport

Hvis du er på udkig efter en ny garageport, tilbyder vi at komme på et gratis og uforpligtende kundebesøg. På besøget måler vi din garage op og tage en god snak om dine ønsker og behov, så vi efterfølgende kan udarbejde et godt tilbud til dig. Vi har flere års erfaring inden for garageporte og giver altid en professionel rådgivning til vores kunder.

Samtidigt får du den bedste kvalitet til den bedste pris, fordi at vi tror på, at kvalitet og gode priser godt kan fungere sammen!
Med Valport får du en samarbejdspartner som både kan levere, servicere og montere garageporte – Kontakt os allerede i dag på telefon 70 60 52 42 og hør nærmere om vores løsninger inden for porte og portautomatikker, eller send os en mail på info@valport.dk

Danmarks kort Placeholder
Danmarks kort

Mangler huset en garage eller er det tid til service?

Skal I have en ny garageport eller ønsker I service af jeres nuværende port? Så kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på garageporte.

Vi har ikke kun konkurrence dygtige timepriser, vores reservedele ligger også 10-15 % under de større firmaer. Så hvis du vil have service arbejde udført på en fornuftige måde og til fornuftige priser uden at betale ekstra for service bil og div. gebyr, så kontakt os og få en snak om jeres opgave. Vores indstilling er, at kunden skal betale for vores reelle arbejde ikke ud fra en billig standard pris, hvor der efterfølgende bliver lagt ekstra på i form af merarbejde og unødige reservedele.

Vi hjælper og rådgiver også efter behov, og ønsker du specielle løsninger til din nye garageport er du altid velkommen til at henvende dig. Så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig med den helt rigtige garageport til dit hjem.

Find den afdeling som ligger i din landsdel, og tag kontakt allerede i dag!

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk

Vores kunder siger

Garageport

“Super service, hurtig svar samt opmåling porten kom endda før tid samt opsætning gik hurtigt og nemt så ser mega godt ud..” 

Nikolaj Jørgensen, September 2017

Vognport & dør

“En vellykket udført opgave fra start til slut. Hurtig opmåling af skræddersyet port og dør til garage/carport og præcis og vellykket udførelse af såvel tømrer som elektriker til tiden og prisen.”

Flemming Toft Andersen, August 2017

Ny garageport

“Meget flot arbejde. Sammenhæng mellem pris og kvalitete. Leveringstiden passede. Flotte fyre, god behandling. Hilsen Inge, Korsør”

Inge Nielsen, December 2016