PORT TYPER

Find den port type der passer til dit behov. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Model R 40 ledhejseport

Valport model R 40 porten er vores mest solgte port type, da den kan laves på mål uden merpris, og i mange forskellige designs; Basic design 10, 25 og 50 cm. spor i enten woodgrain eller stucco. Eller i vores Premium glatte design med 25 og 50 cm. spor. Samt i vores Classic design med fyldninger. Så derfor er det helt op til kunden, at vælge port typer der passer bedst til netop jeres ønsker og behov. Kort og godt Din Port – Dit design.

 • Model R 40 er en 40 mm isoleret ledhejseport, med tætningslister i siderne og gummilist i top og bud. R40 porten behøver kun en højde over port hullet på 90 mm ved manuel hejs og yderligere 40 mm ved brug af automatik. Dette gør, at porten er meget anvendelig til renoveringer, hvor højden i garagen kan være begrænset. F.eks. ved udskiftning af nuværende vippeport.
 • Model R 40 leveres efter mål uden merpris, og produceres i europæisk kvalitet. Model R 40 leveres i en bredde på optil 3500 mm og i en højde på 2500 mm. Dog produceres vores Premium model optil 3000×2500, pga. de ekstra tykke port paneler.
 • Model R 40 kan leveres i alle RAL farver samt i alle trælook farver og med vinduer.
 • Model R40 er meget montage venlig og er derfor perfekt til gør-det-selv-manden, men vi monterer naturligvis også gerne.

Den indvendige og udvendige portplade består af varmgalvaniseret stålplade med en meget bestandig polyesterbelægning. Lamellerne er isoleret med et 40 mm tykt lag freonfrit polyuretanskum. Standardfarverne er Hvid RAL 9016 og brun RAL 8019, men vi kan levere i alle RAL farver.

Porten er meget nem at åbne og lukke manuelt, men kan naturligvis også udstyres med automatisk el-hejs. Porten kan leveres med vinduer, som full view, sunrise eller firkantet, som også er varmeisoleret. Vi kan også levere døre, der matcher porten, både i porten og ved siden af.

Hvis man ønsker mål udover 3500 X 2500 mm, kan man med fordel bruge en Valport TL port, som er forsynet med torsionsfjedre og derfor velegnet til større port og bredde porte.

 

VALPORT TL ledhejseport

Vores TL port er en 40 mm tyk port med vores basic design eller det elegante classic design. TL porten laves i næsten alle størrelser og er på grund af dens fjedersystem at foretrække ved større porte, samt hvor der ønskes mange vinduer eller dør i porten. Porten egner sig til portbredder helt op til 8 m.

TL portene er forsynet med lavløft som standard, hvilken gør at den kun kræver 200 mm over porthullet. Hvis der er lavere overhøjde, kan man montere ekstra lavløft, så man kun skal bruges 100 mm. TL leveres i forskellige profiler, stucco eller woodgrain alt efter, hvilke ønsker og stil porten skal passe til.

Vi har alle port typer

Premium design

Valport med Premium design er en porttype med glat overflade, som er 50% tykkere på den udvendige ståltykkelse end standardmodellen, hvilket giver Premium-panelet en smuk, glat overflade.

Disse port typer er en eksklusiv model, som skaber luksus og et moderne look, som passer perfekt til moderne byggeri. Porte med Premium design leveres både som Model R40 og Model TLS, R40 op til 3000×2500 og Model TLS kan fremstilles op til 6 m i bredden og 3 m i højden.

Vi kan levere i mange forskellige Ral farver, alt efter hvilke ønsker og stil porten skal passe til. Gå på opdagelse i vores galleri og se meget mere.

Andre data:

 • Den indvendige og udvendige portplade består af varmgalvaniseret stålplade med en meget bestandig polyesterbelægning.
 • Lamellerne er isoleret med 40 mm tykt lag freonfri polyuretanskum
 • Opfylder alle krav til moderne varmeisolering
 • Premium kan leveres i alle RAL farver
 • Porten er nem at åbne og lukke manuelt, men kan naturligvis også uden problemer udstyres med automatisk el-hejs
 • Porten kan leveres med vinduer, som runde eller firkantet i rustfri stål, der også er varmeisoleret
 • Vi kan også levere døre, der matcher porte både i porten og ved siden af.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk