Professionel service og rådgivning – Køb din nye garageport hos Valport

Når du bliver træt af den gamle tunge vippeport eller den gamle port bare trænger til en udskiftning, så skift til en garageport fra Valport. Vi har helt sikkert en, der passer til dine ønsker og behov.

Alle vores garageporte laves på mål til hver enkelt kunde uden merpris

Det giver dig mulighed for at få din drøm opfyldt uanset, hvilken garage du har i dag.

Alle garageporte i Valports sortiment er i en flot kvalitet, kræver minimalt vedligehold og er så robuste, at vi giver 10 års rustgaranti på panelerne, 5 års garanti på alle sliddele ved almindelig brug og 2 års garanti på vores automatik. Vores porte er produceret ud fra 20.000 – 25.000 åbning og der kan tilkøbes ekstra stærke fjedre med åbninger helt op til 100.000.  

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Er du i gang med at bygge en helt ny garage?

Tag os med på råd allerede, inden du bygger. Vi rådgiver dig gerne, så du får det bedste resultat.

Har du en carport eller et integreret vognly, så hjælper vi også gerne her med råd til, hvordan du kan ombygge til en lukket garage med en garageport og eventuelt med hjælp fra vores tømrer.

Vi har mere end 15 års erfaring med montering af garageporte, og vi tilbyder gratis kundebesøg og opmåling af din garage, så vi i fællesskab kan finde den nye garageport, der passer bedst til dine ønsker og behov. Med Valport er det nemt og bekvemt at få ny garageport.


Garageport inkl. montering til en god pris  Uanset om du har brug for en bred garageport på mål, en port til garage med vindue eller en ekstra høj garageport, har vi en model, der imødekommer dine behov.
Ring til os på +45 70 60 52 42 og bestil et uforpligtende og gratis besøg.

Vi kører i hele Danmark og kommer hjem til dig, når det passer dig. Vi medbringer altid portprøver på de mange forskellige strukturer og farver, som du frit kan vælge imellem, så du bedre kan danne dig et indtryk af, hvordan din nye garageport kommer til at se ud.

Overvejer du at købe en ny garageport, vil vi til enhver tid anbefale, at du kontakter os og får god rådgivning om dit køb af garageport. Som et professionelt portfirma kan vi rådgive dig om den mest praktiske og kønneste løsning indenfor dit budget. Der er flere forhold, du bør tage stilling til f.eks.: Design, materialer, størrelse, funktioner, installering og pris.

Det bedste design afhænger af, hvilken sammenhæng din garageport skal optræde i. Alt efter hvordan dit hus ser ud, kan vi anbefale forskellige løsninger, så dit hus bevarer sin visuelle sammenhængskraft i udtrykket, uanset om du ønsker en port, der passer naturligt ind, eller en der skiller sig ud på den gode måde. Vi rådgiver dig gerne omkring de forskellige materialer og designs.

Selvom din garageport stikker ud over de standardiserede mål, kan vi sagtens skræddersy en garageport til dig, selv hvis der skal være plads til en lastbil eller landbrugsmaskiner. Vi har stort set ikke nogen begrænsninger på nogle ender af skalaen. Der skal selvfølgelig være plads til, at din bil kan komme ind, hvis der er tale om en garage, men vi kan også sætte en lille port i et cykelskur, skraldeskur eller andet. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye garageport uanset størrelse.

Hver garageport har unikke mål og designs. Nogle vil selv montere, andre bestiller en garageport inklusive montering og overlader opgaven i vores trygge hænder. Så det korte svar er, at prisen afhænger af dine forhold og dine ønsker. Men vi har gjort os umage med at finde leverandører, der laver vores kvalitetsporte til en fornuftig pris. Og fordi vi ikke laver andet, kan vi også holde vores arbejdsløn nede til gavn for vores kunder. 

Fakta om vores garageporte:

Få den garageport, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Der er flere ting, du skal have med i dine overvejelser, når du skal vælge en ny garageport. 

Det kan f.eks. være i forhold til konstruktionen af din garage. Har du brug for en garageport, der kun fylder ganske lidt? Er der lavt til loftet? Har garagen skæve vinkler? 

Har du brug for en garageport med dør eller med vinduer, så der kommer dagslys ind? 

Har du en dobbeltgarage og skal du så have to porte eller en meget bred garageport? 

Vil du have med eller uden automatisk betjening?

Men det er også vigtigt at finde et design, der komplimenterer dit hus og din garage på bedste vis. Uanset om du bor i parcelhus, bindingsværkshus, herskabsvilla eller noget helt fjerde, så har vi en port, der passer perfekt ind.

Hos os kan du væres sikker på en personlig og professionel service, hvor vi lytter til dig som kunde. Vi går meget op i at levere et resultat til dig, som du bliver glad for – også mange år ud i fremtiden. 

Det betyder, at vi tager os god tid til at sætte os ind i dine ønsker, så vi på den måde kan levere relevant og vedkommende rådgivning, når du skal vælge ny garageport.

At vi er gode til at vejlede vores kunder, viser de mange tilfredse anmeldelser. Samtidig er en ny port god reklame for os. For når vi sætter en port op, kommer der ofte flere kunder fra samme område. Simpelthen fordi de er gået forbi og har set det flotte resultat.

Link til undersider

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.