Smedejernslåger, smedejernsporte og smedejernshegn

Vi giver dig mange forskellige modeller fra helt rene lige linjer til smukke buer og mønstre samt en hel palet af farver at vælge imellem, så du kan få præcis det udtryk og de funktioner, der passer dig.

Foren det praktiske med det smukke.

Hos Valport kan du få den smedejernsport, den smedejernslåge og det smedejernshegn, der passer til netop din ejendom/virksomhed, og som kan holde i rigtig mange år. 

Indgangen skal passe til både ejendommen og dine behov. Derfor kan du vælge imellem både almindelige svinglåger, fløjlåger og skydeporte i vores sortiment. Alle låger og porte kan monteres på systemets stålstolper eller på murede søjler ved hjælp af montagebeslag. De fås alle med automatik, hvis du ønsker dette. Det gælder lige fra den lille havelåge til den store skydeport. Og vi har naturligvis hegnet, der passer til.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Postkasse og hegn i et: Med en MultiBox med integreret postkasse kan du få en robust postkasse ved siden af din skydeport eller i dit hegn eller låge og på den måde bevarer du smedejernshegnets visuelle udtryk og ensartethed. Ligesom resten af smedejernssortimentet er MultiBox nem at vedligeholde, og alle komponenter er godt beskyttet mod vejr og vind, så den kan holde i mange år. Du kan vælge en eller flere postkasseindgange, så den dækker jeres behov, alt efter om postkassen er til en enkelt eller flere boliger, en eller flere virksomheder.
MultiBox fås i alle farver og passer til alle vores modeller. Der kan også leveres almindelige postkasser i lågerne eller hegnet, hvis det passer bedre til dit behov.

Søljerne er lavet af stålprofiler og kan enten monteres støbes ned eller skrues ned i nuværende fliser eller beton. De robuste smedejernssektioner fastgøres til stolper eller en søjle ved hjælp af montagebeslag. Afhængig af design kan sektionerne udfyldes med stålprofiler eller stænger.

Kvalitetsprodukt

Ved at vælge Valport er du sikker på få et smedejernsprodukt af meget høj kvalitet. Hvis smedejern skal holde til det danske vejr, er det vigtigt, at det er behandlet korrekt, ellers holder overfladen ikke til det danske vejr.

Derfor er alle vores smedejernsprodukter produceret hos WIŚNIOWSKI-fabrikkerne, hvis produkter er særligt kendt for deres omhyggelige overfladebehandling og høje kvalitet. 

Med system Duplex får du dobbelt beskyttelse

Afprøvede under alle forhold

WIŚNIOWSKI galvaniseringsprocessen er i overensstemmelse med europæisk norm PN-EN ISO 1461, som garanterer de galvaniserede produkters kvalitet. Den galvaniserede overflade er modstandsdygtig over for både høje og lave temperaturer samt UV. Disse egenskaber sikrer dit hegn og låge optimal korrosionsbeskyttelse på alle ståloverfladerne. Desuden kan galvaniseret stål genbruges, så miljøet ikke forurenes eller belastes. 

Du kan læse flere detaljer og se mange flere billeder på dette link. 

Valport samarbejder med KJ Porte omkring salg af smedejernsløsninger i Danmark.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig videre. Vi vejleder dig, så du får lige det smedejernshegn og/eller den smedejernsport eller smedejernslåge, du drømmer om. Har du en gammel port, der skal fjernes, inden den nye monteres, så klarer vi også det. Vi sørger altid for at rydde pænt op efter os og sikrer os, at alt fungerer som det skal, inden vi kører igen. 

Ønsker du Valports gratis rådgivning og hjælp til udregninger, så udfyld vores kontaktformular på smedejernsport og ellers er du også meget velkomne til bare at ringe til os.

Se smedejerns modeller vi tilbyder her:

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

hotspot_map
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Fyn

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.