Portautomatik til din nuværende port

Valport kan tilbyde dig en automatisk portåbner til din nuværende garageport. Du vælger selv, om vi skal komme og montere portautomatikken for dig, eller om du vil have den tilsendt og selv montere den efter den vedlagte brugsanvisning.

Garageportåbner – Gør hverdagen nemmere med en automatisk port

Du kender det sikkert: Du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, og det regner. Det sidste du har lyst til, det er at stige ud af bilen for at åbne garageporten og blive våd for bagefter at sætte dig ind i bilen igen for at køre bilen helt ind i garagen. 

Med en automatisk portåbner kan du nemt og bekvemt betjene din garageport med et tryk på fjernbetjeningen direkte fra din bil. 

Du lukker porten lige så nemt, så du behøver ikke stille indkøbsposer, eller hvad du nu har i hænderne fra dig. Tryk på en knap og gå ind med visheden om, at din garageport lukker tæt, låser og beskytter din bil, cykler, værktøj og andre ting garagen mod kulde, skidt og regn. Porten er tyverisikret, da det kræver en kodet fjernbetjening at komme ind. 

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Vi hjælper både private og alle typer af erhverv lige fra butikker til værksteder, landbrug og industri med portautomatik, der gør hverdagen lettere. Vi udfører desuden reparationer og service på porte. 

Valport hjælper også, hvis du mangler en reservedel til din garageport. Vi kan skaffe reservedele til næsten alle mærker, herunder Champerlain, Nice, Simfony og Liftmaster med flere. Vi klarer alt fra en ny fjernbetjening til din portautomatik til den mindste lille dims. Og vi kommer gerne og udskifte reservedelen for dig. 

Valports dygtige fagfolk får din port tilbage i topform! Læs mere om vores services her på siden.

Kontakt Valport for markedets bedste portautomatik

Hos os er service og kvalitet mærkesager, som vi aldrig går på kompromis med. Ring til os i dag på +45 70 60 52 42 og få et godt og uforpligtende tilbud på alt fra en portautomatik til en færdigmonteret port med automatik – vi hjælper både private, erhverv og industri.

Service af højeste kvalitet

Konkurrencedygtige priser på portautomatik

Valport har attraktive timepriser på portservice, og vores folk er dygtige til deres arbejde, så du kommer ikke til at betale for mere end højst nødvendigt.

Vores reservedele ligger også 10-15 % under de større firmaers. Så hvis du vil have servicearbejde udført effektivt og professionelt og til en fornuftig pris, så kontakt os og få en snak om din opgave.

Vi hjælper og rådgiver efter behov. Så hvad enten du blot ved, at din port ikke virker og vil have os til at tage over derfra, eller du kontakter os med en ordre på en bestemt del til din port eller automatik og bare skal have den tilsendt, så hjælper vi dig igennem hele vejen. 

Det er vigtigt, at du får den portautomatik, der passer til din port. Derfor spørger vi ind til netop dine behov. Hvad enten du har en meget bred eller tung port, en ledhejseport eller vippeport, lidt eller meget plads til portautomatikken, så hjælper vi dig til med at finde den portautomatik, der passer præcis til din port. Vi forventer ikke, at du ved alt om porte, men du kan godt forvente det af os.

Har du brug for anden hjælp eller ønsker du specielle løsninger til din nye garageport eller portautomatik, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Hos Valport sælger vi blandt andet portautomatik til :

Link til undersider

Portautomatik med Wifi

Tag din port til den næste niveau med Nice4you. Kontroller din garageport med din Apple enhed. Nice4you kan styres igennem en app, gennem stemmestyring eller geografiske placering.

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Gjeddesdalsvej 76,
2670 Greve

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.