Smedejernsport

Har du brug for at kunne lukke af for adgang til din indkørsel uden, at det tager alt for meget plads inde på din grund, så skal du vælge en solid smedejernsskydeport fra Valport.

Skydeporten vil i åben tilstand glide ind bag for eksempel hæk eller husmur og fylder ganske lidt. Når du vælger den rette port, der passer til hus og have, så går det hele op i en højere enhed og giver et flot helhedsudtryk. 

Valport leverer porte, der passer til alle typer boliger og behov. Vi kan levere smedejernsskydeporte i mange forskellige design, farver og i specialmål, så din port får det udseende, der matcher boligen, og i den størrelse der passer til både indkørsel, have og de køretøjer, der skal have adgang. Vi hjælper og vejleder dig, så du får den perfekte smedejernsport. 

En smedejernsskydeport leveret af Valport kommer fra Wisniowski, der er særligt kendt for deres patenterede overfladebehandling, der sikrer en dobbelt beskyttelse. Porten er sikret mod rust, da den er varmegalvaniseret og pulverlakeret. Når du bestiller et smedejernsprodukt, vil der altid være 10 års antirust-garanti på alle stålhegnskomponenter.

Der ydes desuden 5 års overfladegaranti på malede overflader. Din smedejernsport kommer til at holde i mange år – selv i det danske vejr, så det er vigtigt for os, at du bliver glad for valget og kan nyde din smukke og velfungerende smedejernsport hver dag. 

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Virksomheder med behov for en kraftig skydeport, der ikke bare skal se pæn ud, men som også skal kunne holde tyve ude, kan også roligt vælge en smedejernsskydeport fra Valport. Vores skydeporte er solide, har en lang levetid og monteres med lås efter dit ønske. Skydeportene opfylder strenge sikkerhedskrav, som altid bliver bekræftet med et CE-mærke. Det er din sikkerhed for, at garantien er i orden. Derfor vælger både industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder, landmænd m.fl. smedejernsporte fra Valport.

Vores skydeporte laves på mål, så uanset hvor store køretøjer, der skal kunne passere, har vi en smedejernsport, der er bred nok. For nem adgang kan vi også montere en matchende låge ved siden af til gående gæster og medarbejdere.

Valport tilbyder også smedejernshegn, der passer til alle vores smedejernsskydeporte. Og vi tilbyder naturligvis at montere det hele.

Skydeporten er både praktisk, lydsvag og driftssikker takket være det frithængende design, der sikrer, at hverken blade, sne eller is kommer i vejen.

Valport leverer både automatiske og manuelle porte, der er nemme at håndtere i hverdagen. Og prisen er næsten den samme. Drivmekanismen, der styrer porten, er skjult i en pæl, som beskytter mod vejret og sikrer dig en vedligeholdelsesfri skydeport. Da den er gemt inde i pælen, er du også sikret mod ubudne gæster, da kun folk med en nøgle kan åbne den.

I dag er smedejernslåger ikke kun dekorative, men fungerer også som en enormt funktionel sikring af din ejendom.

Vælger du en automatisk skydeport, er der en lampe, der blinker, når porten kører, samt en hovedafbryder på den automatiske port. Du kan tilvælge kodetastatur og dørtelefonanlæg.

Vores automatiske skydeporte i smedejern kan også installeres med fotoceller, som automatisk registrerer, hvornår din bil kører ind og ud ad indkørslen, og porten vil dermed automatisk åbne og lukke, når du ankommer. Portene har altid fotoceller med høje CE-mærkede sikkerhedsstandarder.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig videre. Vi vejleder dig, så du får præcis den smedejernsport, der passer til dine behov. Har du en gammel port, der skal fjernes, inden den nye monteres, så klarer vi også det. 

Hos Valport tager vi hånd om vores kunder hele vejen, så vi sætter selvfølgelig også din nye smedejernsport op. Vi kommer og graver og støber, så din smedejernsport får et solidt fundament, og efter endt tørretid kommer vi tilbage og monterer smedejernsporten. Vi sørger naturligvis altid for at rydde pænt op efter os og sikrer os, at alt fungerer som det skal, inden vi kører igen. 

Ønsker du Valports gratis rådgivning og hjælp til udregninger, så udfyld vores kontaktformular, og ellers er du også meget velkomne til bare at ringe til os.

Underside over designs vi tilbyder

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.