Smedejernslåge

Der er en grund til, at man har brugt smedejernslåger i mange år. Når de er lavet rigtigt og er sat op med blik for det samlede helhedsindtryk af bolig, indkørsel, have og smedejernslåge, så giver det et smukt førstehåndsindtryk.

En praktisk smedejernslåge

Om du er til en moderne eller klassisk model, så har Valport en smedejernslåge i et design og i en farve, der passer til det udtryk, du gerne vil møde dine gæster med.

Valport bruger Wisniowski som leverandør, for vi kan stå inde for deres produkter, der er særligt kendt for deres patenterede overfladebehandling, der sikrer en dobbelt beskyttelse, så smedejernet kan holde i årevis. Samtidig er smedejernslåger ikke kun dekorative, men de fungerer også som en effektiv og funktionel sikring af din ejendom.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

For os er det vigtigt, at du får den smedejernslåge, der opfylder dine ønsker og behov. Derfor har vi et stort udvalg af smedejernslåger, og vi er sikre på, at vi også har noget, der vil falde i din smag. Du kan blandt andet få smedejernslåger med følgende funktioner:

Smedejernslågen er til dig, der har plads til en låge, der skal åbnes ind på grunden og den elegance, der følger med. Du kan få en låge, du skal åbne manuelt, eller du kan få en låge med automatik. Begge kan du få med nøgle eller anden låsemekanisme, så din ejendom er sikret inde bag den smukke smedejernslåge. De fleste af vores smedejernslåger fås med fjernstyring, der gør din og dine gæsters entre endnu mere nem og elegant. Den elektroniske styring af dine låger skaber en endnu højere sikkerhed for dig og din familie.

Dobbeltlågen er til ejendommen, landstedet eller virksomheden med behov for at dække den brede indkørsel uden at fjerne muligheden for kørsel med brede køretøjer. Samtidig giver en smedejernsdobbeltlåge et smukt, klassisk udtryk, der emmer af god stil. Det gælder uanset om du vælger et traditionelt eller moderne design. 

De to-fløjede låger har en symmetrisk deling af fløje, hvor den passive fløj kan forsynes med en rigel, så den del af lågen bliver stående, når du åbner den anden del. Vælger du en manuelt betjent låge, er den forsynet med en lås og rigel til at sætte den passive lågefløj fast til grunden. Vælger du en automatisk låge, så er lås- og rigelfunktionen styret af automatikken. Køber du en manuel låge, kan du efterfølgende supplere lågen med automatik uden betydelige ændringer.

Vælger du en fjernbetjent låge vil du opnå sikker adgang til din ejendom uden at forlade bilen – og du slipper for at skulle ud af bilen for at åbne og lukke lågen.

Valport kan installere en dobbeltlåge alle steder, hvor der er fri plads til åbning af lågerne. Normalt er dobbeltlågen installeret på linje med hegn, mur, hæk eller lignende. I visse tilfælde kan det dog blive nødvendigt at rykke dobbeltlågen ind på grunden. Derfor kan dobbeltlågen eventuelt placeres i et 1-2 meter dybt indhak i hegnet. Det tager vi naturligvis hensyn til, når vi rådgiver dig og hjælper med at finde den bedste løsning. 

Har du ikke plads til en låge, der skal åbne, så anbefaler vi en skydeport. Læs mere om dem her. 

Havelåge i smedejern er en klassiker til både boliger, kolonihaver og i hegn. Valport leverer smedejernshavelåger, der passer ind alle steder. Du kan få en havelåge til havestien gennem hækken. Men du kan også få en havelåge i samme model, som den smedejernslåge, vi monterer – uanset hvilken model, du har valgt.

Valport tilbyder også løsninger med postkasser og smedejernshegn, der passer til alle vores smedejernslåger. Og vi tilbyder naturligvis at montere det hele – både det lille hegn og det, der skal omkranse hele grunden.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig videre. Vi vejleder dig, så du får lige den smedejernslåge, du drømmer om. Har du en gammel port, der skal fjernes, inden den nye monteres, så klarer vi også det. Når du har bestilt, kommer vi og graver huller og støber et solidt fundament. Når det er tørt, kommer vi tilbage og sætter det hele op. Vi sørger altid for at rydde pænt op efter os og sikrer os, at alt fungerer som det skal, inden vi kører igen. 

Ønsker du Valports gratis rådgivning og hjælp til udregninger, så udfyld vores kontaktformular og ellers er du også meget velkomne til bare at ringe til os.

Se smedejerns modeller vi tilbyder her:

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.