Om Valport

Vi tror på at kvalitet og gode priser godt kan fungere sammen

Salg, montering og servicering af porte

Valport er – kort fortalt – en landsdækkende virksomhed der gør sig i alt indenfor porte. Hvad enten der er tale om garageporte eller industriporte, har vi ekspertisen. Vi kører fra vores afdelinger i Jylland og København altid gerne ud til kunden, og yder gratis rådgivning om porten skal udskiftes eller blot have en kærlig hånd i form af service eller reparation.

valport_team

Værdier

Hos Valport er kunden og kvalitet i fokus. Vi forstår, at et køb af en ny port er en stor beslutning for de fleste mennesker. Derfor er det vigtigt for os, at vejlede i det omfang kunden ønsker. DIN PORT – DIT DESIGN, vores slogan, er valgt ud fra ønsket om at beskrive vores kerneydelse. Ligeledes vores værdier om service og faglig stolthed.

Hos Valport er du, kunden, omdrejningspunktet for løsningen. Det er dine ønsker og behov der skal indfris i forbindelse med salg, montage, beklædning, reparation, service m.m. af DIN port og garage.

Vi er i dag en virksomhed der værner om sit stærke renommé, høje faglighed og konkurrencedygtige priser – i hele landet. Det viser sig når vores kunder anbefaler os. Hvad enten det er på internettet eller blot ved en snak med nabo, familie og venner. Som virksomhed tager Valport ikke bare ansvar for de opgaver vi udfører, men også socialt og vores samfund generelt. Vi giver derfor plads til dygtig arbejdskraft med behov for fleksibilitet, samtidig med vi regelmæssigt støtter velgørende og lokale organisationer.

Vi har mere end 10 års erfaring i alt indenfor porte

Alt fra reparation til den totale entreprise med nedtagning af den gamle port, og montage af den nye port. Ligeledes udfører vi også alle tømreropgaver i forbindelse med din nye garage eller carport, f.eks. ved opbygning af ny ramme til porten. Vi har egen import af europæiske kvalitetsporte, som sikrer en skarp pris der ikke går på kompromis med den tårnhøje kvalitet. Vi giver i den forbindelse 10 års rustgaranti på alle vores porte.

Vores ledhejseporte har både høj driftssikkerhed og lang holdbarhed. Vi klarer det hele hjemme hos dig, hvor vi kan vise de forskellige muligheder, hvad angår design, farver og montage.

Tidslinje for Valport

Siden Lars Majgaard i 2008 startede Valport under navnet Vallensbæk Portservice, har virksomheden gennemgået en positiv udvikling, med en stadig udvidende portefølje af produkter og ydelser, flere afdelinger og landsdækkende service, såvel som evnen til at kunne levere til selv de største entrepriseopgaver.

I 2003 starter Erik Jensen Thermoline K/S op med import og salg af porte fra Ryterna fabrikkerne, som er stiftet i 1993 og kendt for sine porte af høj kvalitet.

2003

 I 2008 stifter Lars Majgaard Vallensbæk Portservice med salg og service af garage og industriporte fra Thermoline/ Ryterna.

2008

I 2013 starter Vallensbæk Portservice egen import af port automatikker. Disse forhandles under navnet Valport automatik.

2013

I 2015 indgår Vallensbæk Portservice og Bjerregårds Tømrerfirma samarbejde omkring tømrerarbejde og montage af porte.

2015

I 2016 køber Lars Majgaard firmaet Thermoline af Erik Jensen som går på pension. Valport starter herefter på egen import af porte fra Ryterna fabrikkerne, og portene bliver herefter solgt med navnet Valport i stedet for Thermoline.

2016

I 2017 starter Valport salg af porte til byggefirmaer og andre port forhandlere i Danmark.

2017

I 2017 stiftes Valport Midt, af Peter Majgaard og Lars Majgaard, og drives med udgangspunkt i salg af port løsning i Jylland og på Fyn.

2017

I 2018 slår Valport og Bjerregårds tømrerfirma sig sammen og opretter afdelingen Valport Øst. Valport Øst er herefter, som selvstændig virksomhed, leveringsdygtige i alt inden for porte og tømreropgaver.

2018
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede
Valport Fyn Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Øst. Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

hotspot_map

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.