SERVICE AF DIN PORT

Ønsker du service af din port, så kontakt os og få et godt tilbud på dette.

Hos Valport har vi konkurrencedygtige timepriser på service af porte. Vi tror på, at retfærdige priser for service og gennemskuelighed giver grundlag for langvarigt samarbejde. Vores indstilling er, at kunden kun skal betale for vores tid brugt på arbejdet – og ikke ud fra en billig standard pris, hvor der efterfølgende bliver lagt ekstra på i form af merarbejde og unødvendige reservedele.
Vi leverer servicearbejde udført af erfarne og servicemindede medarbejdere. Vi har ingen skjulte gebyrer eller opskruede priser på reservedele, hvorfor vi også har en lang liste af tilfredse kunder med fast serviceaftale hos os.
Kontakt os og få en snak om jeres opgave.

HUSKER I AT FÅ LAVET SERVICE PÅ JERES PORTE?

Valport har indgået en fast serviceaftaler med en lang række kunder der inkluderer flere boligforeninger og større kendte virksomheder. Vi er fleksible og konkurrencedygtige. 

HUSK: Arbejdstilsynet har vurderet, at der på danske arbejdspladser er det lovpligtigt at få lavet service af sine porte og hejseredskaber. Valport tilbyder udarbejdelse af servicerapport i forbindelse med dette.

FÅ PROFESSIONEL SERVICERING AF PORTE

Vi har flere års erfaring i portautomatik til garageporte, industriporte og låger til både private og erhvervskunder, og vi kan til byde høj kvalitet inden for servicering af alle portmærker, hvad enten det er private porte eller industriporte.

Vi foretager blandt andet reparation af følgende portmærker:

  • Ryterna
  • Jydeport
  • Nassau
  • Crawford
  • ASSA Abloy
  • Hörmann
  • Linddab

Er din port ikke på listen, giv os da et kald, og hør nærmere.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi tilbyder gratis kundebesøg, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk