Portservice

Ønsker du service af din port eller porte, så kontakt os og få et godt tilbud på dette. Så sikrer vi, at din port altid er vedligeholdt og fungerer perfekt. 

Vi sørger kontinuerligt for, at alle portene fungerer.

Vi hjælper virksomheden, der ikke har råd til en port, der ikke fungerer optimalt hver eneste gang. Vi hjælper boligforeningen, så jeres egne lejere ikke hver især skal bøvle med noget eller ulejlige jer med det.

Vi hjælper dig, der ikke kan/vil stå for vedligeholdelse af din private garageport, så du aldrig behøver at tænke på andet end at nyde brugen af den automatiske garageport.

Gør det, du er god til. Det gør vi. 

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

”Vi gør det rigtige – Vi gør det godt og vi gør det ordentligt”.

Hos Valport har vi meget konkurrencedygtige timepriser på service af porte. Vi tror på, at retfærdige priser for service og gennemskuelighed, så du kan se, hvad du får for dine penge, giver grundlag for langvarigt samarbejde med vores kunder. 

Vores indstilling er, at du som kunde kun skal betale for vores tid brugt på arbejdet – og ikke ud fra en billig standard pris, hvor der efterfølgende bliver lagt ekstra på i form af merarbejde og unødvendige reservedele. Hos Valport bliver du ikke mødt af skjulte gebyrer eller opskruede priser på reservedele. Vi tror nemlig på, at vi kommer længst med at behandle vores kunder ordentligt. Det har vores 15 år i branchen også vist os. Vi har efterhånden opbygget en lang liste af tilfredse kunder med fast serviceaftale hos os.

Vi leverer servicearbejde udført af erfarne og servicemindede medarbejdere, der kan deres kram. De kan løse næsten alt og ved godt, at en port, der ikke virker, ikke bare er et irritationsmoment men også kan betyde ekstra omkostninger for en virksomhed. Derfor gør de alt, hvad de kan for at sikre, at din port altid er i perfekt stand. Og er der brug for udskiftning af en reservedel eller andet, så arbejder de hurtigt og effektivt, da de kender din port og din portautomatik. En serviceaftale med Valport betaler sig.

Da ikke to kunder er ens, tilpasses en serviceaftale med Valport dine behov.

Kontakt os og få en snak om jeres opgave på tlf. +45 70 60 52 42

Husker I at få lavet lovpligtig service på jeres porte?

Valport har indgået en fast serviceaftaler med en lang række kunder, der inkluderer flere boligforeninger og større kendte virksomheder. Vi er fleksible og konkurrencedygtige og dermed det oplagte valg. 

HUSK: Arbejdstilsynet kræver, at der på danske arbejdspladser udføres service af porte og hejseredskaber minimum en gang årligt. Valport tilbyder fast planlagt årlig service, så I ikke skal bekymre jer om, hvornår det er tid igen. Og vi udarbejder servicerapport såfremt dette ønskes.

Få professionel servicering af porte

Vi har flere års erfaring med portautomatik til garageporteindustriporte og låger til både erhvervskunder og privat, og vi kan til byde høj kvalitet inden for servicering af alle portmærker, hvad enten det er industriporte hos virksomheder og landbrug eller privates ledhejseporte og vippeporte.

Vi foretager blandt andet reparation af følgende portmærker:

Valport har attraktive timepriser på portservice, og vores folk er dygtige til deres arbejde, så du kommer ikke til at betale for mere end højst nødvendigt.

Vores reservedele ligger også 10-15 % under de større firmaers. Så hvis du vil have servicearbejde udført effektivt og professionelt og til en fornuftig pris, så kontakt os og få en snak om din opgave.

Vi hjælper og rådgiver efter behov. Så hvad enten du blot ved, at din port ikke virker og vil have os til at tage over derfra, eller du kontakter os med en ordre på en bestemt del til din port eller automatik og bare skal have den tilsendt, så hjælper vi dig igennem hele vejen. 

Det er vigtigt, at du får den portautomatik, der passer til din port. Derfor spørger vi ind til netop dine behov. Hvad enten du har en meget bred eller tung port, en ledhejseport eller vippeport, lidt eller meget plads til portautomatikken, så hjælper vi dig til med at finde den portautomatik, der passer præcis til din port. Vi forventer ikke, at du ved alt om porte, men du kan godt forvente det af os.

Har du brug for anden hjælp eller ønsker du specielle løsninger til din nye garageport eller portautomatik, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Industriporte til gode priser – Få et godt tilbud hos Valport

Du kan også ringe til os på +45 70 60 52 42 og få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud på et gratis kundebesøg, når det passer dig.

Når vi kommer, har vi portprøver med, så du kan se og mærke den gode kvalitet og på stedet vælge den model og farve, der passer bedst ind i bygningen og med de funktioner, som du har brug for.

Hvis din port ikke er på listen, så giv os et kald alligevel og hør, om ikke vi kan hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere kan klare det meste.

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Gjeddesdalsvej 76,
2670 Greve

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.