Industriport på mål – Få en skræddersyet løsning

Hos Valport er vi specialister i industriporte på mål til virksomheder. Vores tilfredse kunder tæller industrivirksomheder, landbrug, værksteder, forretninger, lagre med flere. For der findes en Valport til ethvert formål.

Vi importerer selv fra vores europæiske producenter, som nøje er udvalgt til at sikre den højeste kvalitet

Alle porte produceres på mål, og du kan med os være sikker på en stabil og hurtig leveringstid.
Mangler du en ny industriport til din virksomhed? Vil du have en industriport, der sender et godt førstehåndsindtryk og som også klarer hverdagens udfordringer?

Så læs om dine mange muligheder med Valport som leverandør her på siden.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Vi har den perfekte løsning til din virksomhed

Hos Valport har vi gjort det nemt for dig og din virksomhed at få en ny industriport. Ved at vælge en Valport behøver du ikke den store ombygning, hvis din gamle port ikke er på standardmål. Vi skræddersyr din nye industriport på mål, så den nemt og enkelt kan monteres i den eksisterende åbning.

Vores porte er lavet af robuste og vejrbestandige materialer. Portene kan leveres med vandret mønster og stucco-struktur. Den rilleformede profilering for hver 10 cm gør TLP panel til en af de stærkeste paneltyper på markedet. På grund af den solide panelstruktur og heavy duty konstruktion kan vores TLP-porte produceres selv i store størrelser – helt op til 50 m2.

Valporte kan tilpasses, så porten ikke er i vejen. Uanset om porten skal sidde i en bygning med vandret loft, eller den skal følge en skrå taghældning, som i en hal med loft til kip, så har vi en løsning til dig.

Vi leverer din nye industriport til en god pris med manuel betjening eller med automatisk elhejs, som opfylder alle krav inden for arbejdsmiljø. Vi kan også tilbyde porte med vinduer, porte med integreret dør, porte med dør ved siden af og ventilation. Vi hjælper altid dig som kunde til at finde en port, der passer til netop dine ønsker og behov.

Har du et skur eller andet, der mangler en dør eller en lille port, så kan Valport tilbyde en matchende model til din nye industriport for et ensartet udtryk.

Facts om vores industriporte:

Montering og service af industriporte

Vi tilbyder naturligvis også at montere din industriport og nedtage den gamle. Har du brug for tilretning af porthullet eller andet, så klarer vi også det. Vores dygtige medarbejdere sikrer, at alt slutter tæt og fungerer perfekt fra første dag. De kører ikke, før de har ryddet op, og du har godkendt deres arbejde.

Valports produkter holder i mange år og med minimalt vedligehold. Vil du sikre dig, at alting bare spiller hver eneste dag, og vil du slippe for selv at stå for vedligehold og eventuelle reparationer, så tal med os om en serviceaftale. 

Valport har porte til fornuftige priser, en særdeles konkurrencedygtig timeløn og tilmed gode priser på reservedele til sine kunder.

Industriporte til gode priser – Få et godt tilbud hos Valport

Du kan også ringe til os på +45 70 60 52 42 og få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud på et gratis kundebesøg, når det passer dig.

Når vi kommer, har vi portprøver med, så du kan se og mærke den gode kvalitet og på stedet vælge den model og farve, der passer bedst ind i bygningen og med de funktioner, som du har brug for.

Valport har attraktive timepriser på portservice, og vores folk er dygtige til deres arbejde, så du kommer ikke til at betale for mere end højst nødvendigt.

Vores reservedele ligger også 10-15 % under de større firmaers. Så hvis du vil have servicearbejde udført effektivt og professionelt og til en fornuftig pris, så kontakt os og få en snak om din opgave.

Vi hjælper og rådgiver efter behov. Så hvad enten du blot ved, at din port ikke virker og vil have os til at tage over derfra, eller du kontakter os med en ordre på en bestemt del til din port eller automatik og bare skal have den tilsendt, så hjælper vi dig igennem hele vejen. 

Det er vigtigt, at du får den portautomatik, der passer til din port. Derfor spørger vi ind til netop dine behov. Hvad enten du har en meget bred eller tung port, en ledhejseport eller vippeport, lidt eller meget plads til portautomatikken, så hjælper vi dig til med at finde den portautomatik, der passer præcis til din port. Vi forventer ikke, at du ved alt om porte, men du kan godt forvente det af os.

Har du brug for anden hjælp eller ønsker du specielle løsninger til din nye garageport eller portautomatik, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Link til undersider:

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Gjeddesdalsvej 76,
2670 Greve

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.