Ny ledhejseport - Valport leverer både til private og erhverv

Er du på udkig efter en ny ledhejseport til dit hus eller virksomhed? Hos Valport har vi mere end 15 års erfaring med opsætning af ledhejseporte af den højeste kvalitet.

Med os er det nemt og enkelt at udstyre huset med en ny garageport

Vi kommer på gratis hjemmebesøg, hvor vi medbringer prøver, så du kan se dem op ad din garage. Vi tilbyder også gratis opmåling, så du er sikker på, at du får en port, der passer perfekt. Valport hjælper dig til at få den ledhejseport, der passer bedst til dit hus og dine behov.

Du vil opdage, at der er mange muligheder at vælge imellem:

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

En ledhejseport er et godt valg

Med en ledhejseport får du maksimal udnyttelse af din garageplads. Denne porttype er anderledes i forhold til den almindelige vippeport, fordi den består af enkeltelementer, som er opdelt i sammenhængende sektioner. Det betyder, at porten sektion for sektion glider lodret op og lægger sig under loftet.

Derfor giver den leddelte port mere plads foran selve garagen. Vi anbefaler, at du får en automatisk betjent port, så du altid kan få fuld porthøjde. Har du brug for ekstra plads på grund af en lav loftshøjde, så har vi også et portsystem, der er specialbygget til dig. Vi har porte som kun kræver 10 cm. i overhøjde.

Samtidigt har ledhejseporte en høj sikkerhed, fordi porten bliver lukket helt af. Tætningslister, isolering og kvalitetsmaterialer beskytter mod skidt og snavs, der kommer flyvende med vinden, samt mod sne og regn. Desuden kan ubudne gæster ikke komme ind, da porten låses med hjælp af portautomatikken og åbnes med din fjernbetjening.

Ledhejseport af høj kvalitet til en god pris

Hos Valport importerer vi vores porte direkte fra nøje udvalgte europæiske producenter, som vi har et tæt samarbejde med og kan stå 100 procent inde for. Vi tilbyder den bedste kvalitet til den bedste pris, fordi vi tror på – og har bevist igen og igen, at kvalitets-ledhejseporte og gode priser godt kan fungere sammen.

Vi tilbyder gratis kundemøde og er fleksibel, alt efter hvad tidspunkter der passer dig.

Med Valport kan du være sikker på en hurtig levering og en effektiv montering af din ledhejseport. Du vælger selv farve og design, vi får den produceret og kommer og sætter den i for dig, eller du kan sætte den i selv.
Så bliver det ikke meget nemmere at få en port, der passer til dit hus. Som et ekstra plus har vi 10 års garanti inklusive rustgaranti på panelerne på alle vores ledhejseporte, fordi vi kun sælger kvalitetsporte, der holder. Det eneste du skal gøre, det er at ringe til os, så kommer vi ud og kigger på opgaven.

Link til undersider

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

hotspot_map
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Fyn Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.