ALUPORT PRISER

Vi tilbyder en høj kvalitet, professionel service og gode aluporte priser på samme tid.

Hos Valport tilbyder vi nogle af markedets bedste aluporte priser til dig, der drømmer om en ny garageport på privatadressen eller til din virksomhed.

Når vi hos Valport arbejder med aluporte, så er det ikke nødvendigvis en port bestående af aluminium. I dag produceres vores porte af stål med isolering, der sikrer en bedre holdbarhed og en længere levetid end de traditionelle aluporte.

Vi har konkurrencedygtige priser på såvel timearbejde til montering og service som salg af porte og reservedele til automatik. Det betyder, at vi kan sikre dig en høj kvalitet, professionel service og gode aluporte priser på samme tid.

Du kan kontakte os allerede i dag for at få et gratis og uforpligtende besøg, så vi kan tale om dine muligheder for en ny aluport i stål.

Få glæde af 10 års erfaring fra både privat og erhverv

Valports team af rådgivere og montører har over 10 års erfaring med at vejlede, levere, montere og installere porte i hele Danmark til både privatkunder samt kunder inden for industri og landbrug.

Vi tilbyder aluporte i stål til skarpe priser, men kan også byde på porte i andre materialer og typer, herunder vippeporte og ledhejseporte. Alle vores porte lever op til standarderne på markedet, og du er sikret en god kvalitet af både materialer, funktionalitet og service.

Opnå en bedre sikkerhed med 10 års garanti

Hos Valport forhandler og monterer vi porte i høj kvalitet. Derfor tør vi også godt yde en garanti på hele 10 år på vores arbejde, der ikke skyldes forkert anvendelse eller misligholdelse. 

Det betyder samtidig, at hvis du løber ind i problemer grundet en teksnisk fejl med din port efter montering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så kommer en af vores fagfolk ud hurtigst muligt og afhjælper problemet, så du er kørende igen.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

Aluporte priser
Aluporte priser

Modtag et gratis besøg med opmåling og rådgivning

Vi tilbyder altid vores kunder et ganske uforpligtende og gratis besøg på adressen. På den måde kan vi bedst muligt fremvise vores garageporte i prøveversioner, så du kan vælge den port, der passer bedst til dit hjem eller industribygning.

Vi rådgiver om valg af port, tilvalg af automatik eller ej, samt hvilke designs, vi tænker kunne passe godt til din garage eller bygning. Vi opmåler til porten, så vi kan give dig et konkret bud og en pris på opgaven.

Du kan ringe til os på tlf.: 70 60 52 42 eller skrive til os på mail: info@valport.dk.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk

Vores kunder siger

Garageport
“Super service, hurtig svar samt opmåling porten kom endda før tid samt opsætning gik hurtigt og nemt så ser mega godt ud..” 

Nikolaj Jørgensen, September 2017

Vognport & dør
“En vellykket udført opgave fra start til slut. Hurtig opmåling af skræddersyet port og dør til garage/carport og præcis og vellykket udførelse af såvel tømrer som elektriker til tiden og prisen.”

Flemming Toft Andersen, August 2017

Ny garageport
“Meget flot arbejde. Sammenhæng mellem pris og kvalitete. Leveringstiden passede. Flotte fyre, god behandling. Hilsen Inge, Korsør”

Inge Nielsen, December 2016