LEDHEJSEPORTE PRISER

Hvis du er på udkig efter nogle af markedets skarpeste ledhejseporte priser, så du havnet det rette sted.

Hos Valport har vi over 10 års erfaring med montering og installation af ledhejseporte. Vi tilbyder løsninger til både private og erhverv.

Hos os får du altid 10 års garanti på dine portplader, så skulle der mod forventning opstå problemer, er vi kun et opkald væk.

Vi tilbyder både garageporte og andre ledhejseporte til private kunder såvel som industri- og landbrugskunder. Uanset hvordan din garage eller bygning ser ud, kan vi klare opgaven. Dette skyldes, at vi leverer ordreproducerede porte, som er fremstillet præcist efter målene hos dig.

Vi sikrer dig de bedste ledhejseporte priser

Vi kan tilbyde et fagligt stærkt mandskab til konkurrencedygtige timepriser samt reservedele inden for automatik til ledhejseporte til 10-15% under markedets typisk priser.

Dette betyder, at vi kan give dig nogle af de bedste priser på ledhejseporte. Det foregår som altid med et smil på læben, og et veludført stykke arbejde i høj kvalitet.

Servicen er altid i top hos Valport, og vi sætter en ære i at sørge for alt fra udvælgelse af porttype i samarbejde med dig over montering, installering og ikke mindst service af din ledhejseport.

Fordele ved en ledhejseport

Der er en række fordele ved at vælge en ledhejseport til din garage eller erhvervsbygning frem for en klassisk vippeport.

Den helt store fordel er, at en ledhejseport sparer dig for plads, hvormed den åbner rummet foran og inde i garagen op for bedre opbevarings- eller bevægemuligheder.

Dernæst har ledhejseporten den fordel, at du nemmere opnår fuld porthøjde, da leddene kan køres op under loftet.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

Ledhejseporte priser
Ledhejseporte priser

Få besøg og gratis opmåling af din garage

Vi tilbyder at komme ud til dig og opmåle din garage. Vi giver et bud på en skræddersyet løsning, som passer til netop dine ønsker og behov.

Det er gratis og uforpligtende, og du kan tilmed se et udvalg af prøver på vores porte, så du bedre kan tage stilling til, hvilket design du ønsker til netop dit hus. Ring til os på tlf. 70 60 52 42, eller send en mail til info@valport.dk.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk

Vores kunder siger

Garageport
“Super service, hurtig svar samt opmåling porten kom endda før tid samt opsætning gik hurtigt og nemt så ser mega godt ud..” 

Nikolaj Jørgensen, September 2017

Vognport & dør
“En vellykket udført opgave fra start til slut. Hurtig opmåling af skræddersyet port og dør til garage/carport og præcis og vellykket udførelse af såvel tømrer som elektriker til tiden og prisen.”

Flemming Toft Andersen, August 2017

Ny garageport
“Meget flot arbejde. Sammenhæng mellem pris og kvalitete. Leveringstiden passede. Flotte fyre, god behandling. Hilsen Inge, Korsør”

Inge Nielsen, December 2016