Tilbud på ledhejseporte

Lad Valport give dig et tilbud på en billig ledhejseport – uanset om det er til din private bolig eller din erhvervsejendom. 

En ledhejseport har mange fordele i forhold til den klassiske vippeport

Først og fremmest er det let at få automatiseret porten, så du kan opnå en fuld porthøjde. Dernæst skaber en ledhejseport mere plads både i og uden for garagen.

En vippeport optager plads inde i garagen, men også ude foran. Dette slipper du for med en ledhejseport, da den består af en række individuelle elementer, der er hængslet sammen, så de alle kan skubbes op under loftet i garagen.

Skal du bruge en billig ledhejseport uden at gå på kompromis med kvaliteten, så kan vi hos Valport klare opgaven for dig og samtidig stille en ekstra sikkerhed i form af 10 års garanti på vores portplader. 

Vores kvalitetsporte er billige, fordi vi har vores egen producent, og fordi vi gennem mere end et årti har arbejdet for at skabe kvalitet og service til en god pris.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Vi tilbyder både billig montering og service på din ledhejseport

Hos Valport tilbyder vi utrolig konkurrencedygtige timepriser på montering. Og alle vores medarbejdere har styr på deres arbejde, så selv om de leverer et flot stykke håndværk og ikke tager hjem, før arbejdet er helt færdigt, og de har ryddet op efter sig, så bliver du ikke faktureret for flere timer af den grund. Samme gode pris giver vi på service af vores porte. Selv på reservedele har vi særdeles konkurrencedygtige priser.

Alt det er med til at sikre, at du kan få en billig ledhejseport i god kvalitet til dit hus. En garageport som passer til dine ønsker til funktionalitet såvel som design.

Vi har over 15 års erfaring i branchen og sørger løbende for at blive endnu dygtigere. Det sikrer dig en kvalificeret leverandør gennem hele processen – vi kan både montere, installere og stå for evt. service af din ledhejseport.

Valport er for både private, boligforeninger og erhverv

Vi har installeret og monteret utrolig mange ledhejseporte og portautomatikker for både private og erhvervskunder gennem årene, ligesom vi har skiftet garageporte i garageanlæg for boligforeninger. Det er dermed intet problem for os at hjælpe dig med din nye port, hvad enten det er til garagen hjemme i privaten, udlejningsgarager eller til større industri- eller landbrugsbygninger.

Vi yder 10 års garanti på alle porte, fordi vi står ved vores produkter og kender vores kvalitetsportes lange levetid. Valport kan tilbyde den perfekte løsning til en fornuftig pris uanset dine behov.

Få et gratis besøg af vores fagfolk med det samme

Er du interesseret i en garageport fra Valport, har du mulighed for et gratis kundebesøg af vores eksperter ud på din adresse. Her tager vi en snak med dig om dine ønsker og forestillinger om din nye ledhejseport.

Dernæst kan du tage et kig på nogle af vores portprøver, som vi har med i bilen. Dermed kan du bedre få en fornemmelse af, hvad der passer bedst til dit hus.

Sidst men ikke mindst opmåler vi din garage, så vi kan give dig et skræddersyet bud på opgaven, og så du er sikret en billig ledhejseport, der passer perfekt ind i din garage.

Kontakt os allerede i dag på tlf.: 70 60 52 42, eller skriv til os på mail: salg@valport.dk

Vores kunder siger

Nogle af vores anmeldelser på Trustpilot og håndværker.dk:

rating
Vi har lige fået monteret en garageport fra Valport, og har været meget tilfredse med forløbet og resultatet, så vi kan kun varmt anbefale dem :-)


Kenneth , juni 2020
Super godt håndværk og service. Kører først når alt spiller og gennemgået med kunden. Den rigtige port til den rigtige pris!!

Henrik M Nielsen , maj 2020
God kvalitet hos Valport. Dygtige til at finde kreative løsninger, godt håndværksarbejde, priskonkurrencedygtige og meget tiltalende medarbejdere.

Wolfgang Mostert , marts 2019
Dygtige møntører, rigtig godt produkt. Jeg giver Valport mine anbefalinger, vi fik lavet to porte i Retro design så den passer til vores ejendom i bindingsværk. Lavet efter vores ønsker og til tiden. Super oplevelse.

Bo Haulund Nielsen , august 2019
Nedtagning af to gamle garageporte, samt levering/montering af to nye elektriske ledhejseporte. Alt forløb perfekt. Håndværkerne mødte op til aftalt tid, og lavede et meget flot stykke arbejde… Så Valport kan klart anbefales.

Per , oktober 2018
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Gjeddesdalsvej 76,
2670 Greve

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.