Smedejernsskydeporte modeller

Hos Valport har vi et stort sortiment af skydeporte. Vi tilbyder hele otte forskellige modeller, der igen findes i et hav af varianter i forhold til mønstre, afslutninger mv. samt alle RAL standardfarver. Valport leverer din skydeport i det design og præcis den størrelse, du har brug for.

Vores skydeporte i smedejern passer naturligvis sammen med vores sortiment af hegn, postkasser, porte, døre med mere.

Alle Valports produkter er af høj kvalitet, så samtlige porte og søjler er naturligvis varmgalvaniserede for korrosionsbeskyttelse, så de holder i rigtig mange år. Efterfølgende kan stålet genbruges.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Funktionel

  • Varianter fra den lille indgang til sikring på tværs af vej (op til 24 meter).
  • Skydeporten kører uanset vand, blade, sne eller is på jorden.
  • Vælg mellem manuel betjent og eldreven version. Den manuel betjente har en lås og åbnes/lukkes ved hjælp af et håndtag. Den eldrevne har en automatisk betjeningsenhed monteret på et robust stålophæng, placeret på portens konstruktionsstolpe.
  • Takket være bæreskinnen monteret på portens fløj og glideskinnen lavet af galvaniseret stålplade er du sikret en smidig og lydsvag drift af skydeporten, der virker hver eneste gang.

Sikkerhed

  • Automatikken er bygget ind i stålsøjlen. Det beskytter mod vejr, mekanisk beskadigelse og tyveri. Ved strømsvigt frakobles det nemt til manuel betjening. 
  • Lågen lukkes automatisk (tiden programmeres ud fra dit ønske).
  • Lågen registrerer forhindringer og kører tilbage, hvis noget kommer i vejen. En gummikant beskytter både lågen og det den måtte få kontakt med. 

Valport har din nye skydeport. Det gælder både til hjemmet, sikring af boligområder og til virksomheder, parkeringsanlæg og alle andre steder, hvor du har brug for det. Lad os hjælpe dig. Vi er klar med alt lige fra vejledning over opmåling til opsætning.  

 

Har du valgt, eller har du brug for vores hjælp? Giv os et ring, så hjælper vi dig videre. Valport er god service og god kvalitet til en god pris.

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

hotspot_map
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Fyn Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.