VORES REFERENCER

Valport har fokus på tilfredse kunder og har en målsætning om, hver gang, at give en ekstra god service til vores kunder.

Hos Valport står vi inde for vores arbejde, og siden vores start i 2008, har vi udført mange opgaver og i den forbindelse fået positive tilbagemeldinger på mail og andre platforme. Vi har valgt, at dele nogle af dem forneden. Hvis du ønsker referencer i netop dit område, så tøv ikke med at kontakte os. 

 

SE FLERE LEDHEJSE- OG GARAGEPORTE REFERENCER

Besøg vores profil på www.håndværker.dk og læs hvordan andre har oplevet samarbejdet med Valport.

Ny garageport med vinduer
Specialtilpasser ny garageport med indsatte vinduer efter ønske i samme trænuance, som resten af huset. Flot arbejde og flot resultat. Den gamle port nedtaget of fjernet og nyt sat op ganske hurtigt.
Lotte Bro sagde ovenstående om Valport-Midt juni 2018 – Håndværker.dk

Garageport m/automatik

Fik ny garageport sat op og fjernet den gamle.
Punktlig og professionel.
Holder hvad der bliver lovet.
Rigtigt godt arbejde

 

Bjørn Hegge sagde ovenstående om Valport-Midt september 2017 – Håndværker.dk

Kære Lars,

Jeg synes blot at jeg burde tilkendegive overfor dig, at jeg daglig bliver imponeret af den måde den nye portautomatik virker på – så stille, fint og præcist – en fryd for øjne og ører.
Venligst
Ib

Hej Lars.

Jeg vil gerne sige tusinde tak for det flotte arbejde med min nye port. Jeg er super glad for den. I kom til tiden og prisen passede som I sagde. En sjældenhed I dag.

Hilsen Inge

Jeg vil på det varmeste anbefale Valport. Vi har fået skiftet 4 porte i vores ejerforening til en konkurrencedygtig pris. Portene blev leveret som aftalt, og da der efterfølgende var et mindre problem med en kano som ikke længere kunne hænge under loftet viste de formidabel service ud over det forventelige ved at hjælpe med at flytte på kanoophæng og efterjustere porten således at kanoen igen kan være der. Alt inkl i prisen.

Thomas Povlsen sagde om Valport den 10-10-2016 – Håndværker.dk

I starten af januar 2014 leverede Valport en portløsning til os. Løsningen levede til fulde op til vores forventninger, og servicen fra Valport var i top. Alle aftaler blev overholdt og løsningen blev leveret til tiden. Vi kan kun anbefale andre at handle med Valport.”

Med venlig hilsen / Best regards

Henrik Jørgensen
Brdr. Jørgensen Instruments A/S
Hanne Nielsens Vej 10 – DK-2840 Holte

Kan varmt anbefale Valport. Igennem hele processen fra første kontakt med firmaet, til opsætning af port, har Vallensbæk port service leveret et professionelt og flot resultat . Og så er de super venlige mennesker med kvalitetsporte til en god pris. Vi er meget glade for vores nye flotte elektriske garageport.
Mvh Morten

Morten marquar sagde om Valport den 06-10-2016 – Håndværker.dk

Lars fra Valport har leveret og installeret en ny motor til porten i vores garage. Det hele fungerede godt og vi er tilfredse med resultatet.

Henning Deichmann

Undertegnede har fået opsat automatisk garageport af Valport. Alt er blevet punktligt overholdt, lige fra bestilling til opsætning. Det er et firma man kan stole på – og samtidig super fin service og stor venlig hed.
Kan på det varmeste anbefale firmaet.

Med venlig hilsen
Peter Sørensen
Virum

Du kan tro vi er glade for vores nye port. den lever helt op til vores forventninger. I morgen kommer mureren og laver det sidste omkring porten, og så kommer det hele til at være færdigt. Vi kan kun sige pæne ting om dig og dit arbejde. Du holder det du lover, både mht den tid du skulle bruge på at sætte porten op og på leveringstiden, som endda var kortere end du have lovet.

Bare det at du ville tage den ” lange ” tur ned til os en søndag for at give et tilbud, er klart en af de ting vi taler om, når vi fortæller folk om den flotte og hurtige service du har givet os.

Med venlig hilsen
Maria Ovesen

Sandved

Tak for hurtig montering af automatisk port, alt var korrekt til tiden som aftalt over telefonen, -og ikke mindst rigtig god rådgivning, portåbner virker perfekt, firma kan anbefales på det varmeste, Lars udviser stor kompetence, stor tak.

Med venlig hilsen
Tenna & Kurt
LL-Skensved

Vi kontaktede firmaet i november 2014, og i december 2014 var porten leveret og monteret. Vi har kun oplevet professionel service og høflig dialog i hele processen. Og han kom tilmed ud en lørdag for at vise os udvalget af porte.
Udover dette så er porten af god kvalitet, og til konkurrencedygtig pris.
Vi kan varmt anbefale Valport.

Christian og Birgitte Hemmingsen

Super flot stykke arbejde af Birger Bjerregaard. Vi er meget tilfredse.

Annette Jensen sagde om Valport den 26-09-2016 – Håndværker.dk

Har fået monteret ny port i garage. Super kvalitet. Alle aftaler overholdt. Montering perfekt. Kan absolut anbefalers.
Kaj Bloch-Jensen
Gilleleje.

Kaj Bloch-Jensen sagde om Valport den 06-09-2016 – Håndværker.dk

Til
Lars Majgaard
Valport

Tak for en dejlig ny hejseport, som er blevet opsat i min gamle garage.
Opmålingen til en gammel garage er ikke nem, men venlig og kompetent vejledning til tilpasning af portåbningen, opmåling, levering og opsætning af porten har været perfekt. Porten passer, fungerer og ser godt ud, og jeg er meget glad for såvel service som resultat af arbejdet udført af Valport.
København, den 18.oktober, 2013
Venlig hilsen
Karen-Margrete Møller

Hej Lars

Vi vil gerne lave en servicekontrakt..

Vi vil også gerne lige sige tak for en super service, som både du og Birger har ydet både under købet og under opsætning af vores porte.

Hilsen Søren og Susanne
Frederiksværk

Kære Lars,

Tak for din telefonguidning, så vi kunne få fjernbetjeningen til at virke. Ikke alle virksomheder er så service-minded at de svarer utålmodige kunder i påsken. Det er super service, du her ydede. Hvis vi skal have repareret/serviceret eller udskiftet vores port eller andet, så ligger ordren hos Valport. God service, betaler sig.

God påske.

Hasse Resenbro
Hellerup

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk