Aluporte

Hos Valport tilbyder vi nogle af markedets bedste priser på aluporte til dig, der drømmer om en ny garageport på privatadressen eller til din virksomhed.

Vi tilbyder en høj kvalitet, professionel service og gode priser på aluporte på samme tid.

Når vi hos Valport arbejder med aluporte, så er det ikke nødvendigvis en port bestående af aluminium. I dag produceres vores porte af stål med isolering, der sikrer en bedre holdbarhed og en længere levetid end de traditionelle aluporte.

Vi har konkurrencedygtige priser på såvel timearbejde til montering og service som på salg af porte og reservedele til automatik. For os hos Valport har en ordentlig kvalitet, som vi kan stå inde for, virkelig god service og skarpe priser altid været førsteprioriteten. For os er det den rigtige måde at drive en forretning – og så giver det mange glade og tilfredse kunder.

Du kan kontakte os allerede i dag for at få et gratis og uforpligtende besøg, så vi kan tale om dine muligheder for en ny aluport i stål.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Få glæde af 15 års erfaring fra både privat og erhverv

Valports team af rådgivere og montører har over 15 års erfaring med at vejlede, levere, montere og installere porte i hele Danmark til både privatkunder og boligforeninger samt kunder med forretning, lager, industri eller landbrug.

Vi tilbyder aluporte i stål til skarpe priser, men kan også byde på porte i andre materialer og typer, herunder vippeporte og ledhejseporte. Alle vores porte lever op til standarderne på markedet, og du er sikret en god kvalitet af både materialer, funktionalitet og service.

Opnå en bedre sikkerhed med 10 års rustgaranti

Hos Valport forhandler og monterer vi porte i høj kvalitet. Vi giver derfor 10 års rustgaranti på panelerne, 5 års garanti på alle sliddele ved almindelig brug og 2 års garanti på vores automatik. Vores porte er produceret ud fra 20.000 – 25.000 åbning og der kan tilkøbes ekstra stærke fjedre med åbninger helt op til 100.000.

Det betyder, at hvis du mod forventning løber ind i problemer grundet en teknisk fejl med din port efter montering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så kommer en af vores fagfolk ud hurtigst muligt og afhjælper problemet, så du er kørende igen. Vores vagttelefon er åben alle dage hele året for vores kunder.

En helt ny garageport er ikke mere end et klik væk. Se mere her.

Modtag et gratis besøg med opmåling og rådgivning

Vi tilbyder altid vores kunder et ganske uforpligtende og gratis besøg på adressen. På den måde kan vi fremvise vores garageporte i prøveversioner på stedet, så du kan vælge den port, der passer bedst til din garage, garageanlæg, industribygning eller noget helt fjerde.

Vi rådgiver om valg af port, tilvalg af automatik eller ej, samt hvilke designs, vi tænker kunne passe godt til din garage eller bygning. Desuden viser vi dig alle mulighederne for vinduer, døre, portramme, matchende dør til skuret og meget mere – alt efter dit behov, så du får lige det, du drømmer om. Vi måler op til porten, så vi kan give dig et konkret bud og en pris på opgaven.

Du kan ringe til os på tlf.: +45 70 60 52 42 eller skrive til os på mail: salg@valport.dk.

Vores kunder siger

Nogle af vores anmeldelser på Trustpilot og håndværker.dk:

rating
Vi har lige fået monteret en garageport fra Valport, og har været meget tilfredse med forløbet og resultatet, så vi kan kun varmt anbefale dem :-)


Kenneth , juni 2020
Super godt håndværk og service. Kører først når alt spiller og gennemgået med kunden. Den rigtige port til den rigtige pris!!

Henrik M Nielsen , maj 2020
God kvalitet hos Valport. Dygtige til at finde kreative løsninger, godt håndværksarbejde, priskonkurrencedygtige og meget tiltalende medarbejdere.

Wolfgang Mostert , marts 2019
Dygtige møntører, rigtig godt produkt. Jeg giver Valport mine anbefalinger, vi fik lavet to porte i Retro design så den passer til vores ejendom i bindingsværk. Lavet efter vores ønsker og til tiden. Super oplevelse.

Bo Haulund Nielsen , august 2019
Nedtagning af to gamle garageporte, samt levering/montering af to nye elektriske ledhejseporte. Alt forløb perfekt. Håndværkerne mødte op til aftalt tid, og lavede et meget flot stykke arbejde… Så Valport kan klart anbefales.

Per , oktober 2018

Undersider

Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Gjeddesdalsvej 76,
2670 Greve

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.