Portautomatik modeller

Valport leverer solide, driftssikre automatikker af mærket NICE til alle portløsninger.

Vi kan hjælpe dig hele vejen lige fra rådgivning om den perfekte løsning til færdig montering, så din hverdag bliver lidt nemmere.

Du kan også købe automatikken hos os og selv montere. Valport har automatikker til ethvert behov og til alle steder – både til privatboligen, virksomheden, parkeringsanlægget og mange andre steder.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Garageport

Få monteret en portautomatik på din garageport og kom nemt og tørskoet ind i din garage uden, at du skal ud af bilen og løfte en tung garageport. Valport kan hjælpe dig uanset om du har en vippeport, ledport eller noget tredje, som du gerne vil have gjort automatisk. Har du brug for en helt ny garageport, klarer vi også det.    

Svinglåge

Uanset hvor stor eller lille din svinglåge er, kan Valport tilbyde at montere en automatik, så du kan åbne den med et klik – siddende i bilen eller åbne for gæster uden at skulle forlade huset. Valport gør det nemt og skaber sikkerhed. 

Søljerne er lavet af stålprofiler og kan enten monteres støbes ned eller skrues ned i nuværende fliser eller beton. De robuste smedejernssektioner fastgøres til stolper eller en søjle ved hjælp af montagebeslag. Afhængig af design kan sektionerne udfyldes med stålprofiler eller stænger.

Skydeport

En skydeport skaber sikkerhed, men den er tung. Med en automatik kan vi gøre det nemt for dig at åbne skydeporten indefra eller fra bilen. Der ligger avanceret elektronik bag, men et flot design der fint kan integreres i enhver løsning, giver dig en mere enkel hverdag med en automatisk skydeport.

Bom

Valport kan levere og installere bomme og automatik til bomme til professionel brug. Med en automatisk bom kan du nemt sikre, at køretøjer kun har adgang til og fra området efter dine anvisninger. Med en automatisk bom med styresystem fra Nice kan du bestemme tidsrum, nummerpladegenkendelse og meget mere.

Ideelt til at sikre/hindre adgang til vejen, til sommerhusområdet, til parkeringspladsen, genbrugspladsen med videre. 

Kontakt Valport for en nemmere hverdag. Vi hjælper altid gerne med rådgivning, så du får valgt den helt rigtige løsning.

VALPORT – DIN PORT – DIT DESIGN.

hotspot_map
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Fyn

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.