Smedejerns modeller

Find en smedejernlåge eller et smedejernshegn der er med til at danne en flot ramme om dine omgivelser. Nedenfor kan du se alle vores smedejerns modeller.

Du kan vælge selv at sætte hegnet op, eller vi kan komme og montere det for dig. Vores smedejernshegn kan fæstnes på matchende stolper, som vi kommer og støber inden monteringen, det kan sættes mellem murede søjler eller på et opmuret fundament. Du kan kombinere alle vores hegn med matchende stolper, låger og porte, og på den måde kan du få det hegn, som passer til dit hus og dine behov.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Smedejernsporte

Har du brug for at kunne lukke af for adgang til din indkørsel uden, at det tager alt for meget plads inde på din grund, så skal du vælge en solid smedejernsport fra Valport. 

Smedejernshegn

Vores smedejernshegn kan fæstnes på matchende stolper, som vi kommer og støber inden monteringen, det kan sættes mellem murede søjler eller på et opmuret fundament.

Smedejernsskydeport

Hos Valport har vi et stort sortiment af skydeporte. Vi tilbyder hele otte forskellige modeller, der igen findes i et hav af varianter i forhold til mønstre, afslutninger mv. samt alle RAL standardfarve.

Smedejernslåger

Valport tilbyder hele otte forskellige modeller, der igen findes i et hav af varianter i forhold til mønstre, afslutninger mv. så du kan få din smedejernslåge i det design og den størrelse, du har brug for.

hotspot_map
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Fyn

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.