Priser på garageport

Hos Valport har vi mange års erfaring med salg, montering og service af garageporte til såvel private som industri og landbrug. 

Vi har et tæt samarbejde med vores producenter og har fundet et perfekt match mellem pris og kvalitet

Alle har råd til en Valport, og alle bliver glædeligt overraskede over de mange muligheder og den gode solide kvalitet.

Vi har et stort udvalg af ledhejseporte, der er porte delt i sektioner, så de næsten ingen plads tager. Vi fører mange forskellige designs og farver, ligesom vi har alt inden for løsninger til industriporte som f.eks. porte med indbygget dør og full-view vinduer samt automatik til alle modellerne.

Der er så mange muligheder for individuelle valg og så mange hensyn at tage, at vi ikke har en prisliste. Men skriv eller ring, så får du et virkelig godt og konkurrencedygtigt tilbud på netop din nye Valport.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Få hjælp hele vejen rundt

Hvad enten du ønsker at opdatere din nuværende vippeport med automatik, som kan købes separat hos os, eller du drømmer om en helt ny garageport med ledhejsesystem, så er vi klar til at hjælpe.

Vi ved, at de fleste kunder ikke har erfaring eller den nødvendige viden om hele processen, når de skal have ny garageport. Derfor hjælper vi dem hele vejen fra ide til velfungerende port. Men du kan også købe en automatik og en port til dit næste gør-det-selv-projekt, hvis du har mod på det. Derfor tilbyder vi hos Valport en samlet palette af ekspertise inden for såvel salg og montering som service af garageporte, så du kan få præcis den hjælp, du har brug for. 

Har du brug for at få lukket en carport, inddækning omkring garageporten eller andet, så klarer vi også det.

Få et gratis tilbud på din næste garageport her.

Vores reservedele til både vores eget mærke og til de andre store mærker ligger et godt stykke under de gængse markedspriser. Desuden ligger vores timepriser på et konkurrencedygtigt niveau, og da vi kun sender erfarne og dygtige folk ud til vores kunder, arbejder vi hurtigt og effektivt – og altid med et flot resultat. Du er dermed sikret de bedste priser på garageporte til privat og industri, renovering eller nybyg.

Vi tilbyder dermed billig renovering og service af din garageport, hvis du har brug for dette løbende – det kan enten være til din nuværende garageport eller fremadrettet til en nymonteret model.

Vores kunder har mulighed for hjælp både dag, aften og weekend via vores vagttelefon, fordi god service er altafgørende for os.

valport_team

Book et gratis møde hos dig

Hos Valport er vi altid klar på at køre ud til dig, så vi sammen kan tale om dine ønsker og de mange muligheder til din nye garageport. Vi måler din garage op for at se, hvilke typer af garageporte, du kan vælge imellem. Derudover har vi altid portprøver med i bilen, så du kan få et klart indtryk af det endelige resultat.

Vi besøger mange kunder og kommer med masser af erfaring, som vi gladelig deler ud af, men vi ser også hver enkelt ny kunde med friske øjne, fordi ikke to opgaver er ens. 

Besøget er både gratis og uforpligtende, og du kan booke en af vores dygtige fagfolk til at kigge forbi allerede i dag.

Få gratis råd og vejledning omkring garageporte og priser – ring nu på tlf.: +45 70 60 52 42 eller skriv til os på mail: salg@valport.dk.

Vores kunder siger

Nogle af vores anmeldelser på Trustpilot og håndværker.dk:

rating
Vi har lige fået monteret en garageport fra Valport, og har været meget tilfredse med forløbet og resultatet, så vi kan kun varmt anbefale dem :-)


Kenneth , juni 2020
Super godt håndværk og service. Kører først når alt spiller og gennemgået med kunden. Den rigtige port til den rigtige pris!!

Henrik M Nielsen , maj 2020
God kvalitet hos Valport. Dygtige til at finde kreative løsninger, godt håndværksarbejde, priskonkurrencedygtige og meget tiltalende medarbejdere.

Wolfgang Mostert , marts 2019
Dygtige møntører, rigtig godt produkt. Jeg giver Valport mine anbefalinger, vi fik lavet to porte i Retro design så den passer til vores ejendom i bindingsværk. Lavet efter vores ønsker og til tiden. Super oplevelse.

Bo Haulund Nielsen , august 2019
Nedtagning af to gamle garageporte, samt levering/montering af to nye elektriske ledhejseporte. Alt forløb perfekt. Håndværkerne mødte op til aftalt tid, og lavede et meget flot stykke arbejde… Så Valport kan klart anbefales.

Per , oktober 2018
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Gjeddesdalsvej 76,
2670 Greve

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.