GARAGEPORT TILBUD

Valport kan give dig nogle af de bedste garageporte tilbud på markedet, hvad enten det drejer sig om salg, montering eller service på porten.

Få et gratis tilbud på garageporte

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud og vores garageporte, og så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde på din adresse.

Hvis du ønsker et gratis tilbud på din nye garageport eller på service eller renovering af din nuværende port, så tag endelig kontakt til os med det samme.

Hos Valport tilbyder vi at køre ud til din adresse og foretage en opmåling af din garage ganske kvit og frit. I samme ombæring kan vi tage en snak om dine ønsker og behov, så vi i samråd med dig kan finde frem til den bedste løsning.

Nybyggeri eller blot en kærkommen opdatering?

Vi tilbyder nye garageporte med automatik eller manuel lås. Vi producerer portene på mål og i designs efter dine ønsker. Kort sagt DIN PORT – DIT DESIGN.

Det kan f.eks. blive aktuelt for dig, som har en gammeldags vippeport, som du ønsker automatiseret, så du ikke skal bakse med at løfte og vippe den op længere. Hvad enten du skal bruge garageporte til privaten eller industriporte til industribygninger og landbrug, så har vi en løsning til dig. Vi har erfaring og ekspertise fra mange år i branchen og kan dermed også tilbyde de nyeste løsninger til ledhejseporte.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

Garageporte tilbud
Classic ral 9016, m. håndtag

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Du kan kontakte os på tlf. eller mail allerede i dag, og så kommer en af vores dygtige folk ud til en gratis og uforpligtende snak om din nye garageport.

Vi opmåler din garage og ser på, hvad der er muligt og bedst egnet til projektet. Vi tager også gerne vareprøver med, så du kan se, hvordan porten kan komme til at se ud.

Vi skræddersyr en løsning til dig, som passer perfekt til din unikke garage. Alle vores garageporte tilbud er udfærdiget på denne model, da vores porte er lavet på metermål, så de passer perfekt til vores kunders behov.
Du fanger os på tlf.: 70 60 52 42 eller på mail: info@valport.dk.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk

Vores kunder siger

Garageport
“Super service, hurtig svar samt opmåling porten kom endda før tid samt opsætning gik hurtigt og nemt så ser mega godt ud..” 

Nikolaj Jørgensen, September 2017

Vognport & dør
“En vellykket udført opgave fra start til slut. Hurtig opmåling af skræddersyet port og dør til garage/carport og præcis og vellykket udførelse af såvel tømrer som elektriker til tiden og prisen.”

Flemming Toft Andersen, August 2017

Ny garageport
“Meget flot arbejde. Sammenhæng mellem pris og kvalitete. Leveringstiden passede. Flotte fyre, god behandling. Hilsen Inge, Korsør”

Inge Nielsen, December 2016