GARAGEPORT PRISER

Hos os får du de bedste garageporte priser, da vi kan tilbyde attraktive priser på både vores arbejde og produkter.

Hos Valport har vi mange års erfaring med salg, montering og service af garageporte til såvel private som industri.
Vi har et stort udvalg af ledhejseporte i mange forskellige designs til garager, og alt inden for løsninger til industriporte som f.eks porte med indbygget dør, og full-view vinduer, samt automatik til alle modellerne.

Vores reservedele ligger endvidere et godt stykke under de gængse markedspriser. Vi tilbyder dermed billig service og renovering, hvis du har brug for dette løbende – det kan enten være til din nuværende garageport eller til en nymonteret model.

Få hjælp hele vejen rundt

Hvad enten du ønsker at opdatere din nuværende vippeport med automatik eller drømmer om en helt ny garageport med ledhejse, så er vi klar til at hjælpe.

Som kunde har du sjældent erfaring eller den nødvendige viden om hele processen, når du skal have ny garageport. Derfor tilbyder vi hos Valport en samlet pallette af ekspertise inden for såvel salg og montering som service af garageporte.

Både vores reservedele til alle de store mærker samt vores timepriser ligger på et konkurrencedygtigt niveau. Du er dermed sikret de bedste priser på garageporte til privat og industri, renovering eller nybyg.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

garageporte priser
Garageporte priser

Book et gratis møde hos dig

Hos Valport er vi altid klar på at køre ud til dig, så vi sammen kan tale om dine muligheder og ønsker til din nye garageport. Vi måler din garage op for at se, hvilke typer af garageporte, du kan vælge imellem. Derudover har vi altid portprøver med i bilen, så du kan få et bedre indtryk af det endelige resultat.

Besøget er både gratis og uforpligtende, og du kan booke en af vores dygtige fagfolk til at kigge forbi allerede i dag. Få gratis råd og vejledning omkring garageporte priser – ring nu på tlf.: 70 60 52 42 eller skriv til os på mail: info@valport.dk.

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk

Vores kunder siger

Garageport
“Super service, hurtig svar samt opmåling porten kom endda før tid samt opsætning gik hurtigt og nemt så ser mega godt ud..” 

Nikolaj Jørgensen, September 2017

Vognport & dør
“En vellykket udført opgave fra start til slut. Hurtig opmåling af skræddersyet port og dør til garage/carport og præcis og vellykket udførelse af såvel tømrer som elektriker til tiden og prisen.”

Flemming Toft Andersen, August 2017

Ny garageport
“Meget flot arbejde. Sammenhæng mellem pris og kvalitete. Leveringstiden passede. Flotte fyre, god behandling. Hilsen Inge, Korsør”

Inge Nielsen, December 2016