Tilbud på garageport

Hos Valport kan du få et rigtig godt tilbud, hvad enten det drejer sig om salg, montering eller service på porten. Vores service, kvalitet og pris er blandt markedets bedste.

Få et gratis tilbud på kvalitets garageporte og montering

Du kan bare kontakte os for et uforpligtende møde på din adresse og så tager vi den derfra. Du kan også vælge først at klikke rundt på hjemmesiden og læse mere om vores tilbud og vores mange forskellige garageporte. Hos Valport sætter vi en ære i at gøre det nemt for vores kunder.

Hvis du ønsker et gratis tilbud på din nye garageport eller på service eller renovering af din nuværende port, så tag endelig kontakt til os med det samme.

Hos Valport tilbyder vi at køre ud til din adresse og foretage en opmåling af din garage ganske kvit og frit. I samme ombæring kan vi tage en snak om dine ønsker og behov, så vi i samråd med dig kan finde frem til den bedste løsning. Du kan så tænke over tilbuddet, eller du kan bestille på stedet. Så bliver det ikke nemmere.

Ring 7060 5242
eller udfyld formularen

15 års erfaring

God service

Høj kvalitet

5/5

Håndværker.dk

4.5/5

Trustpilot.dk

Beregn din pris

Vi kan ikke beregne dit tilbud automatisk, skriv dine kontaktinformation, så kontakter vi dig med et prisestimat indenfor 1-2 hverdage..

Nybyggeri eller blot en kærkommen opdatering

Vi tilbyder nye garageporte med automatik eller manuel lås. Vi producerer portene på mål og i designs efter dine ønsker. Kort sagt Din port – dit design. Det kan f.eks. blive aktuelt for dig, som har en gammeldags vippeport, som du ønsker automatiseret, så du ikke skal bakse med at løfte og vippe den op længere.

Ønsker du stadig en manuel port, så vil du opdage, at en ny Valport er langt lettere og nemmere at håndtere end den gamle tunge udgave.
Hvad enten du skal bruge en garageport, en dobbeltport eller flere garageporte til privaten eller boligforeningen, så tag fat i Valport.

Vi har også garageporte og industriporte til forretninger, værksteder, industribygninger, lagre og landbrug, så vi har med garanti også en løsning til dig. Vi har erfaring og ekspertise fra mange år i branchen og er hele tiden i tæt kontakt med producenterne, så vi kan tilbyde dig de nyeste og bedste løsninger.

Vi har altid gode priser på garageporte. Læs mere her

Valport er for både private, boligforeninger og erhverv

Vi har installeret og monteret utrolig mange ledhejseporte og portautomatikker for både private og erhvervskunder gennem årene, ligesom vi har skiftet garageporte i garageanlæg for boligforeninger. Det er dermed intet problem for os at hjælpe dig med din nye port, hvad enten det er til garagen hjemme i privaten, udlejningsgarager eller til større industri- eller landbrugsbygninger.

Vi yder 10 års garanti på alle porte, fordi vi står ved vores produkter og kender vores kvalitetsportes lange levetid. Valport kan tilbyde den perfekte løsning til en fornuftig pris uanset dine behov.

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Du kan kontakte os på telefon eller mail allerede i dag, og så kommer en af vores dygtige folk ud til en gratis og uforpligtende snak om din nye garageport.

Vi opmåler din garage og ser på, hvad der er muligt og bedst egnet til projektet. Vi har vareprøver med i bilen, så du kan se, hvordan porten kan komme til at se ud, og mærke kvaliteten.

Vi skræddersyr en løsning til dig, som passer perfekt til din unikke garage. Alle vores tilbud på garageporte udfærdiges efter denne model, da vores porte laves på mål, så de passer perfekt til vores kunders behov.

Du fanger os på tlf.: +45 70 60 52 42 eller på mail: salg@valport.dk.

Vores kunder siger

Nogle af vores anmeldelser på Trustpilot og håndværker.dk:

rating
Vi har lige fået monteret en garageport fra Valport, og har været meget tilfredse med forløbet og resultatet, så vi kan kun varmt anbefale dem :-)


Kenneth , juni 2020
Super godt håndværk og service. Kører først når alt spiller og gennemgået med kunden. Den rigtige port til den rigtige pris!!

Henrik M Nielsen , maj 2020
God kvalitet hos Valport. Dygtige til at finde kreative løsninger, godt håndværksarbejde, priskonkurrencedygtige og meget tiltalende medarbejdere.

Wolfgang Mostert , marts 2019
Dygtige møntører, rigtig godt produkt. Jeg giver Valport mine anbefalinger, vi fik lavet to porte i Retro design så den passer til vores ejendom i bindingsværk. Lavet efter vores ønsker og til tiden. Super oplevelse.

Bo Haulund Nielsen , august 2019
Nedtagning af to gamle garageporte, samt levering/montering af to nye elektriske ledhejseporte. Alt forløb perfekt. Håndværkerne mødte op til aftalt tid, og lavede et meget flot stykke arbejde… Så Valport kan klart anbefales.

Per , oktober 2018
Kajs Døre vinduer og Porte Kræmmergårdvej 79, 7660 Bækmarksbro
Valport - Midt Teglværksvej 87, 8766 Nørre Snede

Valport Haverslev, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport - Viborg
Randersvej 65, 8800 Viborg

Valport Randers, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Fyn, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Thermoline / Løgumkloster Portservice. Nørregade 34, 6240 Løgumkloster

Valport - Strandskadevej 6a, 2650 Hvidovre

Valport Hjørring, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Vejen, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Bramming, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Valport Nykøbing Falster, kontakt os på 70605242 eller  salg@valport.dk
og få oplyst kontaktoplysninger.

Tanderupbyg - Otto Tanderup
Møllegade 8 3700 Rønne

Mobil 24 24 01 41
Otto@Tanderup.nu
CVR 27 74 53 69

www.tanderupbyg.dk

Vores forhandlere

Valport er landsdækkende, og står klar til at servicere dig uanset hvor i landet du befinder dig.