NY LEDHEJSEPORT

Hos Valport leverer vi ledhejseporte til både privat og erhverv.

Ledhejseport i den bedste kvalitet

Vi har mere end 10 års erfaring med opsætning af ledhejseporte. Vi tilbyder altid gratis opmåling af porte, så du er sikret en port, der passer til din garage og hus. Når vi kommer ud til opmåling medbringer vi altid portprøver, så du kan få en fornemmelse af, hvilken ledhejseport, der vil passe bedst til dit hus.

Ud over selve porten tilbyder vi også professionel montering og installering, så din eneste opgave er at vælge den port, som du gerne vil have monteret.

Hvorfor skal man vælge en ledhejseport

En ledhejseport sikrer dig maksimal udnyttelse af din garageplads. En ledhejseport er anderledes i forhold til den almindelige vippeport, fordi den består af enkeltelementer, som er opdelt i forskellige sektioner. Det betyder, at porten skubbes lodret op under loftet, hvilket giver mere plads foran selve garagen. Hermed vil der blive mere plads, hvis du skal have parkeret en ekstra bil ude foran garagen. Vi anbefaler, at du får en automatisk betjent port, så du altid kan få fuld porthøjde. Samtidigt har ledhejseporte en høj sikkerhed, fordi porten bliver lukket helt af. Det betyder at din bil er ekstra godt beskyttet.

LEDHEJSEPORT MODEL TLC

ledhejseport
Ledhejseport billig

10 års garanti på alle vores ledhejseporte

Hvis du efter opsætning af din port oplever problemer, så har vi 10 års garanti på alle vores lejdhejseporte. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os, så kommer vi ud og kigger på porten.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud af ledhejseport

Hos Valport tilbyder vi et gratis og uforpligtende kundebesøg, hvor vi laver en opmåling af din garage. Under kundebesøget kan du se eksempler på portprøver samt få professionel rådgivning i forhold til dine ønsker og behov.
vi tilbyder den bedste kvalitet til den bedste pris, fordi at vi tror på at kvalitet og gode priser godt kan fungere sammen!

Med Valport får du en samarbejdspartner som både kan levere, servicere og montere garageporte – Kontakt os allerede i dag på telefon 70 60 52 42 og hør nærmere om vores løsninger inden for ledhejseporte og portautomatikker, eller send os en mail på info@valport.dk

KONTAKT OS NÅR SOM HELST!

Vi svarer også i weekenden, og tilbyder gratis kundebesøg aften eller weekend, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 70 60 52 42 eller mail info@valport.dk